Vi ger unga människor bättre förutsättningar för framtiden


Välkommen! 27/11 & 5/12

Välkommen på Öppet Hus på Nya Munken!

Vår vision är att åren hos oss ska ge eleverna de bästa förutsättningarna för livet – för gymnasiet, högre studier, i arbetslivet och för att kunna förverkliga sina drömmar. Vi satsar på att ge våra elever goda grundkunskaper för att de ska vara väl förberedda för framtiden. Högstadiet är inte slutsträckan, det är hos oss det börjar.

Vi på Nya Munken strävar efter att varje elev ska känna sig motiverad och trivas. Ämnesnivån är hög, likaså lärarnas kompetens. Vi arbetar utifrån läroplanen, långsiktigt och alltid med hänsyn till varje elevs individuella potential. Vi satsar på digital teknik för att underlätta och förnya lärandet, till nytta för både lärare och elever. Det är också viktigt att trivas både i och utanför klassrummet.

Nya Munken har elever från ett stort upptagningsområde och alla kan söka hit, vi vill vara hela stadens skola. Skolan är fristående och ägs av en stiftelse som har som enda syfte att bedriva god utbildning och allt överskott återinvesteras i skolan. Undervisning hos oss omfattas av kommunens skolpeng är helt avgiftsfri.

Välkommen till oss på våra öppna hus 27/11 eller 5/12 kl 1830.

 

Nya Munken på Facebook