Nya Munken

Lärare i matematik – vikariat

Länk till annonsen i Platsbanken.

Nya Munken söker en behörig lärare i matematik pga föräldraledighet.

Nya Munken i Linköping är en av Sveriges större fristående skolor. Skolan startade 1993 och bedriver undervisning i årskurs 7-9. Våra kärnvärden är att skapa trygghet, vara engagerade och tänka nytt. Skolan ska vara en trygg och stabil plats där alla elever blir sedda, har lika värde och kan utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och ambitioner. Skolans ambition är att ge eleverna goda kunskaper, som gör att de klarar sig bra i gymnasiet och får en bra start i livet. Alla våra elever har varsin Chromebook som vi använder som ett integrerat verktyg i den dagliga undervisningen.

Tjänsten är ett vikariat på heltid från 22-02-28 till 22-06-09. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras utifrån vilka möjligheter vi kan se tillsammans och om du är behörig i fler ämnen. Till hösten 2022 kan det finnas möjlighet till förlängning.

Du kommer ha undervisning i klass, ha ett mentorskap i en klass samt arbeta med elever med matematiska svårigheter. Arbetet sker i mindre elevgrupper i samarbete med skolans matematiklärare. 

Vi söker i första hand dig som är utbildad för åk 4-9. Har du motsvarande arbetslivserfarenhet med kompletterande utbildning är du också välkommen med din ansökan.

Ansökan skickar du till skolledningen@nyamunken.se senast 2022-01-10.

Har du frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Nina Petré 0705-150181, nina.petre@nyamunken.se

Fackliga kontaktpersoner :

Mikael Elfving (Lärarnas Riksförbund)   013-32 99 69

Viktor Lindberg (Lärarförbundet)            013-32 99 60