Nya Munken

Matematik och NO-Lärare

Vi söker i första hand dig som är utbildad för åk 4-9 med legitimation. Har du motsvarande arbetslivserfarenhet med kompletterande utbildning är du också välkommen med din ansökan. Det är meriterande om du är behörig i flera ämnen.

Nya Munkens ambition är att ge eleverna goda kunskaper, som gör att de klarar sig bra i gymnasiet och får en bra start i livet. Alla våra elever har Chromebooks som vi använder som ett integrerat verktyg i den dagliga undervisningen. Du som lärare väljer om du vill arbeta med digitalt eller med analogt, båda möjligheterna finns i skolans gemensamma läromedel. Vi har även en matematikverkstad som innehåller laborativt material. Våra no-salar är välutrustade efter ämne, en sal till varje enskilt ämne. Som ma/no-lärare hos oss ingår du en grupp om ytterligare 14 ma/no-lärare. Du kommer ha undervisning i helklass samt olika typer att anpassade grupper samt ett mentorskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tre månader provanställning från 23-08-10. Ansökan med personligt brev, CV och legitimation skickar du till nina.petre@nyamunken.se

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer, så sök direkt!

Fullständig annons finns på platsbanken LÄNK